Sinds kort heeft Typhoon een nieuwe website. Typhoon is sinds 1959 gekend voor zijn projecten in de procesindustrie als specialist in luchttechniek, zijnde industriële stofafzuiging, pneumatisch transport en afscheidingstechnieken. Sinds enkele jaren vinden de individuele componenten van Typhoon steeds meer en meer ingang in de distributie, zowel binnen als buiten Europa. Vooral de reeks industriële ventilatoren wordt meer en meer verkocht los van projecten. Typhoon ontwikkelt, produceert, onderhoudt en verdeelt zijn eigen componenten voor verschillende sectoren al meer dan 55 jaar.

De installaties van Typhoon zijn dan ook gekend voor de hoge rendementen en zijn bedrijfszekerheid. De eigen productie gebeurt in Beveren-Leie (Waregem) maar de onderneming heeft ook een verkoopvestiging in Nederland. Binnen de groep Typhoon opereert tevens het bedrijf My Maintenance Engineer dewelke onderhoudsdiensten met toegevoegde waarde verricht op projectmatige basis en dit voor alle merken van componenten in de proces industrie.

Op de gloednieuwe website geeft Typhoon meer uitleg over de verschillende oplossingen die het kan bieden voor elke industrie.

 

www.typhoon.be