Met meer dan 35 jaar ervaring heeft BELMEKO een voortrekkersrol in het ontwerpen en produceren van lakinstallaties op maat voor alle sectoren.

Of het nu gaat over een éénmans schildersbedrijf of over een grote KMO met meer als 100 werknemers, steevast luistert BELMEKO naar de specifieke behoeftes, mogelijkheden en wensen van elke klant. Enkel zo kan BELMEKO een oplossing op maat aanbieden die maximale meerwaarde biedt.

Aangezien een spuitcabine aangekocht wordt voor de volgende 20 à 30 jaar, trekt BELMEKO veel tijd uit voor het ideale ontwerp binnen de mogelijkheden van elke klant. Zo worden er veel meegroeicabines op maat gebouwd die de groei van de klant meevolgen.

Op die manier merken we dat "nieuwkomers" zeer snel groeien eenmaal ze het lakproces meer en meer onder de knie krijgen.

Een spuitcabine dient als een cruciale stap bekeken te worden in het ganse productieproces en zeker in de sector van de interieurbouwers. Het is namelijk op de eindafwerking dat een klant van een interieurbouwer hem vooral zal evalueren. Aangezien echter de zwakste schakel in het ganse lakproces de eindkwaliteit bepaalt waarop de interieurbouwer beoordeeld wordt, is het dus aangeraden om u goed te laten adviseren door een specialist in lakinstallaties zoals BELMEKO...