3D-SWOOD Benelux bv

3D-SWOOD Benelux  Uw enige echte Partner voor de CAD-CAM-oplossing voor de hout- en metaalindustrie .

3D-SWOOD Benelux is gespecialiseerd in het leveren van CAD-CAM-toepassingen, het bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in CAD-CAM

Naast het leveren van de software en automatiseringen , verzorgt 3D-SWOOD Benelux ook opleidingen en garanderen ze een aangepaste service naar klanten toe wat één van hun sterkste punten zijn.

Met dit CAD-CAM pakket kan men elk ontwerp tekenen in 3D en realistisch voorstellen. Met de speciale functies voor de hout- verbindingen kunnen de bewerkingen die hierachter zitten snel en automatisch uitgevoerd worden. Dit kan Automatisch en parametrisch gedaan worden. Men kan ook componenten ophalen vanuit een bibliotheek en tevens eigen componenten met gepersonaliseerde werkwijze in opslaan.

Men kan gratis gebruik maken van de bibliotheek die door 3D-SWOOD Benelux zijn gemaakt door de jaren ervaring dit maakt dat de klant heel snel in productie kan gaan.  Nadat men het ontwerp heeft gemaakt kan men dit met 1 klik meteen naar de machines sturen, dit voor zowel naar 2 - 3- tot 5 -assige machines en meer.

Waar anderen stoppen helpt 3D-SWOOD Benelux  U verder met het realiseren van Uw projecten.

Voor meer Informatie helpen we U graag verder op stand HALL 4 Stand 4332.

3D-SWOOD Benelux bv
Torhoutbaan 122
8480
Ichtegem
België
Telefoonnummer
+32 50 67 61 61
Mobiel nummer
+32 479 16 10 64
E-mailadres
Standplaats
4332
Afbeeldingen