3D ULTRA SURFACES bvba

3D ULTRA SURFACES  Uw enige echte Partner voor TOPSOLID’Wood, de CAD-CAM-oplossing voor de hout- en metaalindustrie .

3D ULTRA SURFACES is gespecialiseerd in het leveren van CAD-CAM-toepassingen, het bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 15 jaar officiële verdeler van het product TOPSOLID.

Naast het leveren van de TOPSOLID software en automatiseringen , verzorgt 3D Ultra Surfaces ook opleidingen en garanderen ze een aangepaste service naar klanten toe wat één van hun sterkste punten zijn.

Met dit CAD-CAM pakket kan men elk ontwerp tekenen in 3D en realistisch voorstellen. Met de speciale functies voor de hout- verbindingen kunnen de bewerkingen die hierachter zitten snel en automatisch uitgevoerd worden. Dit kan Automatisch en parametrisch gedaan worden. Men kan ook componenten ophalen vanuit een bibliotheek en tevens eigen componenten met gepersonaliseerde werkwijze in opslaan.

Men kan gratis gebruik maken van de bibliotheek tijdens het onderhoudscontract met allerlei slimme componenten die door 3D ULTRA SURFACES zijn gemaakt door de jaren ervaring dit maakt dat de klant heel snel in productie kan gaan.  Nadat men het ontwerp heeft gemaakt kan men dit met 1 klik meteen naar de machines sturen, dit voor zowel naar 2 - 3- tot 5 -assige machines en meer.

Waar anderen stoppen helpt 3D ULTRA SURFACES  U verder met het realiseren van Uw projecten.

Enkele REFERENTIES  :   B&I REYNDERS , BENEENS ,OBUMEX, en andere…

Voor meer Informatie helpen we U graag verder op stand HALL 4 Stand 4144.

3D ULTRA SURFACES bvba
Torhoutbaan 122
8480
Ichtegem
België
Telefoonnummer
+32 50 67 61 61
Faxnummer
+32 50 68 49 68
Mobiel nummer
+32 475 32 70 61
E-mailadres
Standplaats
4144
Activiteiten
Softwaresystemen
Databanken
CAD/CAM systemen
Softwareprogramma’s
Adviesbureaus
Merken
CAD/CAM
TOPSOLID
TOPSOLID'WOODCAM
TOPSOLIDWood