Groothandel Bermabru uit Anderlecht heeft een nieuwe catalogus met keuken toebehoren.  De in de sector alom bekende catalogus Bermabru Kitchen is daarmee aan zijn 9e editie sinds zijn ontstaan in 1998.

Deze bijna 500 bladzijden tellende catalogus is en blijft een onmisbare tool voor de keukenverkoper in de toonzaal.  De catalogus loopt over van de praktische en trendy accessoires en bevat in totaal ongeveer 3500 artikelreferenties, allen direct met een aanbevolen verkoopprijs.  Van tal van producten bestaan bovendien ook nog eens alternatieven of maatwerk varianten, die op vraag eveneens beschikbaar zijn.

Het vast gamma accessoires werd geüpdatet en uiteraard werden enkele oudere referenties niet meer opgenomen. In de catalogus vindt je opgedeeld in 15 rubrieken alles wat je maar kan bedenken om het aangenaam en makkelijk werken of vertoeven in de keuken mogelijk te maken.

Er werd veel aandacht besteed aan de integratie van producten in de trendy kleuren mat zwart en de metaalkleuren zoals brons, koper, gunmetal… Dit zowel in verlichting en stopcontacten, alsook bij de spoeltafels, kranen en Rugwandsystemen.  Bovendien kan je nu ook rugwandpanelen in tal van verschillende decors op maat bestellen bij Bermabru, met nog steeds de mogelijkheid deze op de werf aan te passen.

Ook het aangename vertoeven in de moderne keuken wint aan belang in het productgamma.  Er werd een gamma pendellampen toegevoegd voor boven de keukeneilanden, deze geven immers een aangenamere lichtspreiding dan bv inbouwspots.  Maar ook het gamma barkrukken, tafels en stoelen werd fel verbreed. 

De bekende A-merken uit de sanitair, electro en accessoire markt mochten uiteraard weer niet ontbreken, maar toch bleef er nog ruimte voldoende voor de nodig alternatieven.  In deze nieuwe editie werden ook enkele nieuwe merken toegevoegd zoals de dampkappen van het Italiaanse Elica en de lavabo’s van Alape. 

Tot slot wordt er zoals steeds ook aandacht geschonken aan de dressing en badkamer en vindt je op het einde van de catalogus tal van handige montage en onderhoudstoebehoren.

Door de nieuwste technologie te gebruiken bij de opmaak van deze catalogus werden alle artikels ook automatisch geüpdatet met dezelfde informatie en afbeeldingen op de webshop van Bermabru. 

De nieuwe bladercatalogus is sinds eind april online beschikbaar op de website van Bermabru, deze bladercatalogus werd ook volledig gelinkt met de artikels op de webshop.

Bladercatalogus :

https://www.yumpu.com/nl/document/read/65551748/kitchen-bermabru-nl