Polyclose wordt nog even uitgesteld, maar niet getreurd want er zijn Alu Days bij ons in Waregem!

De organisatie van Polyclose, die normaal gezien van 19 tot en met 21 januari plaatsvond in Flanders Expo in Gent, besliste om de beurs nog even uit te stellen door de huidige maatregelen, MAAR..

in plaats daarvan toveren wij onze showroom voor aluminiumbewerking om tot een echte beursstand tijdens het evenement ALU DAYS at Rogiers!

Net zoals op Polyclose geven wij van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 januari telkens tussen 10u en 18u professionele demonstraties op een uitgebreid gamma machines uit onze aluminiumafdeling: CNC-centers, dubbele en enkele verstekzagen, rollenbanen, verpakkingsmachines, freesmachine en nog zoveel meer.

Op deze machines gelden ook dezelfde promoties zoals op de beurs.

Daarbovenop voorzien wij topgerechten, bereid door een echte chefkok. Iedere dag kan u tussen 12u en 14u30 meegenieten van een verfijnde lunch in ons restaurant L'Artigiano. Aan onze bar worden doorlopend dranken aangeboden.

Om alles vlot te laten verlopen en te voldoen aan de huidige maatregelen werken wij voor dit evenement met verplichte inschrijvingen. Gelieve op het formulier aan te duiden of u graag aanschuift voor onze lunch.

 

Inschrijven kan via http://inschrijvingen.rogiers.be/nl.

Graag tot dan!

 

Belangrijk: bij het binnenkomen vragen wij om uw Covid Safe Ticket te tonen. Vergeet dus niet om dit bij de hand te hebben.