B-CLOSE

B-CLOSE, da’s logistiek rollend materieel à la carte.

U krijgt precies de machines en serviceprogramma’s die uw bedrijf echt nodig heeft.

- Meer dan 140 verschillende soorten trucks in het Hyster productgamma

- Meer dan 120 techniekers voor de magazijntoestellen en heftrucks

- Regionale klantendiensten 

- Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

- VCA & Sigma gebrevetteerde technici

- Nationale dekking

 

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks. Met de oprichting van een 100 %. Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan, kort op de bal spelen en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie.

B-CLOSE is de exclusieve verdeler van zowel Hyster heftrucks en magazijntoestellen als van Utilev heftrucks, Bulmor zijladers en Carer zware elektrische heftrucks op de Belgische markt. Met ons groot assortiment van diesel-, lpg-, CNG en elektrische heftrucks en magazijntoestellen hebben we altijd een oplossing voor uw interne transportbehoeften. Nieuw of tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? All-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? Onze ervaren adviseurs stellen u altijd de meest geschikte en op maat gemaakte oplossing voor!

Wilt u uw truck aan uw wensen laten aanpassen of hebt u technische assistentie of onderhoud nodig? Meer dan 85 mobiele techniekers en 25 professionals in onze 3 werkplaatsen staan steeds voor u klaar om u in een mum van tijd verder te helpen.

 

VERKOOP

Met een uitzonderlijk assortiment van meer dan 140 verschillende soorten trucks voor magazijntoepassingen, heftrucks en containerhandlers kunnen we altijd een oplossing vinden voor uw behoeften.

VERHUUR

Een verhuurvloot van ongeveer 1800 voertuigen zorgt ervoor dat u zowel voor kortetermijnverhuur vanaf 1 dag als voor langetermijnverhuur tot zelfs 120 maanden een beroep kunt doen op onze diensten.

OCCASIES

Om u nog beter tot dienst te zijn, bieden wij u tweedehandse heftrucks aan die we na een grondige analyse in 4 verschillende kwaliteitsniveaus aanbieden. Die variëren tussen het aanbieden in de huidige staat tot het aanbieden van een volledig vernieuwde truck (inclusief nieuwe onderdelen, nieuwe banden en een nieuwe verfl aag). Maak uw keuze uit het 2de handsaanbod op: www.hysterapprovedused.be

SERVICE

Zelfs de beste trucks hebben onderhoud nodig om onverwachte stilstand en extra kosten te vermijden. Om uw trucks een lange levensduur te garanderen, kunt u bij ons kiezen voor een ‘All-in’-overeenkomst of voor een Periodieke onderhoudsovereenkomst. Welke formule u ook kiest, onze gecertifi ceerde technici staan altijd en onmiddellijk tot uw dienst.

ONDERDELEN

Bij het onderhouden van de heftrucks worden alleen goedgekeurde onderdelen gebruikt omdat we dezelfde tolerantie, duurzaamheid en kwaliteit als de originele onderdelen willen verzekeren. Dankzij de proximiteit van het Europees Onderdelencentrum van Nacco Materials Handling, te Nijmegen, zijn de wisselstukken of banden die we zelf niet ter beschikking hebben binnen de 24 u beschikbaar.

VLOOTBEHEER

Onze ervaren specialisten kunnen uw vloot volledig analyseren en voor 100% afstemmen op uw toepassing. Daardoor zullen al uw trucks optimaal renderen, zodat u minder stilstand, minder onverwachte kosten en zelfs een kleinere vloot nodig hebt om dezelfde prestaties te bereiken.

RIJOPLEIDING

Om het maximum uit uw heftruck te halen, kunnen uw chauffeurs een theoretische en praktische opleiding krijgen om de truck op de meest rendabele manier te gebruiken/behandelen, steeds rekening houdend met de veiligheid van de chauffeur en zijn collega’s.

ANDER ROLLEND MATERIEEL

B-CLOSE is meer dan heftrucks alleen. U kunt bij ons terecht voor een divers aanbod van rollend materieel om uw interne logistieke operaties te ondersteunen. Onze professionals helpen u kiezen wat u werkelijk nodig hebt en zijn beschikbaar om u te adviseren over de keuze tussen aankoop of huur

B-CLOSE
Haachtsesteenweg 1459
1130
Haren
België
Telefoonnummer
+32 2 245 25 65
E-mailadres
Standplaats
1280
Activiteiten
Heftafels
Aan- en Afvoerapparaten
Invoer- en Stapelautomaten
Merken
Bulmor
Carer
Charlatte
Continental industrial tyres
Hyster
Utilev
Afbeeldingen