Bluecell Benelux

BlueCell is een 21e-eeuwse optimalisatie-, nesting- en automatiseringssoftware die het resultaat is van een samenwerking tussen veteranen uit de industrie, universitaire onderzoekers en professionele softwareontwikkelaars.

HET DOEL: Tijd en geld besparen door ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw grondstoffen en machines haalt. BlueCell maakt gebruik van wiskundige algoritmen die zijn ontwikkeld door de Technische Universiteit van Wenen, een toonaangevend instituut op het gebied van wiskundige en computergestuurde algoritmen, om de beste positie en oriëntatie van onderdelen op grondstof(fen) te bepalen. De software kan honderdduizenden oplossingen onderzoeken in slechts enkele seconden, en zo geoptimaliseerde patronen produceren in een fractie van de tijd die nodig is met andere software of als het handmatig wordt gedaan.

THE BOTTOM LINE: Betere resultaten met minder rekentijd. Geoptimaliseerde resultaten kunnen rechtstreeks naar uw paneelzagen, opdeelzagen en freesmachines worden overgebracht met behulp van onze post-processoren, die snij-instructies voor uw machines genereren in hun eigen moedertaal. Post-processing elimineert de noodzaak van tijdrovende en foutgevoelige handmatige programmering.

SNEL terug-verdien-effect: Een uiterst geautomatiseerde, uiterst nauwkeurige oplossing voor het maximaliseren van uw materiaalrendement en het programmeren van uw snijapparatuur.

Bluecell Benelux
Torhoutbaan 122
8480
Ichtegem
België
Telefoonnummer
+32 479 16 64 16
E-mailadres
Standplaats
4332