Borm Nederland

CAD, CAM en ERP software voor de interieurbouw branche

PointLine, inmiddels al weer 38 jaar actief in de CAD en ERP wereld en uitgegroeid tot een drietal programma´s. De programma´s kunnen zelfstandig gebruikt worden, maar ook naadloos samenwerken in een complete oplossing.

PointLineCAD is een voor de houtverwerkende industrie ontwikkelde, oplossing voor overtuigende presentaties tot en met werktekeningen en het aansturen van de productie middels cnc-programma’s. PointLineCAD is altijd compleet en beschikt over uitgebreide bibliotheken, van meubilair en variabele kasten tot aan het benodigde beslag. Dankzij de uitgebreide functionaliteit zijn ook complexe ontwerpen eenvoudig te realiseren. Dit alles maakt PointLineCAD tot een krachtig en snel te leren en daarom efficiënt CAD-programma.

PointLineCAM genereert snel en eenvoudig CNC-programma’s. Of u nu werkt met de standaard bibliotheek incl. geïntegreerde bewerkingen, met zelf getekende onderdelen, of een combinatie hiervan. Van de zelf getekende onderdelen worden bewerkingen zoals een groef, sponning, boring, uitholling, sparing en de contour automatisch herkend.

PointLineProject is een volledige ERP-oplossing voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.  Het gehele proces van verkoop, via werkvoorbereiding tot de facturering wordt afgedekt en zo geoptimaliseerd. Alles wat met uw project te maken heeft wordt in PointLineProject ingevoerd, opgeslagen of geïmporteerd. Zo heeft u altijd de volledige controle over uw project.

 

Borm Nederland
De Duivenakker 1A
5735 JA
Aarle-Rixtel
Nederland
Telefoonnummer
+31 492 820 108
Mobiel nummer
+31 628 142 147
E-mailadres
Standplaats
4101