Construsoft

Construsoft is al 25 jaar dé specialist in 3D-software voor CAD en BIM in de Benelux en 30 andere landen in Europa en Zuid-Amerika. Als lokale partner van Trimble ondersteunen we vele honderden bedrijven in de bouw, infra en industrie met software, implementatie, kennis en ontwikkeling.

Als marktleider in diverse sectoren maken we ook graag kennis met uw organisatie, neem gerust contact op voor een kennismakingsafspraak. Anders graag tot ziens bij stand 1408 in hal 1 tijdens de Prowood!

Tekla Structures voor HSB
Houtskeletbouwers kunnen met behulp van Tekla Structures houtconstructies volledig gedetailleerd in 3D ontwerpen en vanuit het 3D-model direct alle gewenste (productie-)informatie genereren. Dit bespaart tijd en moeite, maar vermindert bovenal faalkosten. Het direct aansturen van de productiemachines, zoals bijvoorbeeld zaag- en steenstripmachines, is voor diverse houtskeletbouwers ook de reden om voor Tekla Structures te kiezen. Kom langs bij stand 1408 in hal 1 om de mogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken. 

Construsoft Window, de 3D-kozijnsoftware voor de timmerindustrie
De kozijnindustrie wordt steeds meer geconfronteerd met BIM, maar tot voor kort was er geen software beschikbaar om daadwerkelijk kozijnen in 3D te modelleren en de volledige werkvoorbereiding en machineaansturing te regelen vanuit één pakket. In samenwerking met specialisten uit de timmerindustrie heeft Construsoft daarom baanbrekende software voor kozijnen ontwikkeld. Een totaalpakket waarmee eenvoudig het complete proces vanaf modelleren tot en met de volledige productieaansturing geregeld kan worden. Kom de mogelijkheden van Construsoft Window bekijken bij onze stand op Prowood 2021. Eerder de mogelijkheden weten voor uw bedrijf? Neem gerust contact op!

Construsoft
Hengelder 16
6902 PA
Zevenaar
Nederland
Telefoonnummer
+31 316 20 00 00
E-mailadres
Standplaats
1408

Nieuwsartikels van deze exposant