Construsoft

Construsoft is al ruim 20 jaar dé specialist in 3D-software voor CAD en BIM in de Benelux en 30 andere landen in Europa en Zuid-Amerika. Als lokale partner van Trimble ondersteunen we vele honderden bedrijven in de bouw, infra en industrie met software, implementatie, kennis en ontwikkeling.

Als marktleider in diverse sectoren maken we ook graag kennis met uw organisatie, neem gerust contact op voor een kennismakingsafspraak. Anders graag tot ziens bij stand 1169 in hal 1 tijdens de Prowood!

Tekla Structures voor HSB
Houtskeletbouwers kunnen met behulp van Tekla Structures houtconstructies volledig gedetailleerd in 3D ontwerpen en vanuit het 3D-model direct alle gewenste (productie-)informatie genereren. Dit bespaart tijd en moeite, maar vermindert bovenal faalkosten. Het direct aansturen van de productiemachines, zoals bijvoorbeeld zaag- en steenstripmachines, is voor diverse houtskeletbouwers ook de reden om voor Tekla Structures te kiezen. Kom langs bij stand 1169 in hal 1 om de mogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken. 

Nieuwe innovatie kozijnen in BIM
Op verzoek van enkele van de grootste timmerfabrikanten is de afgelopen jaren hard gewerkt aan revolutionaire 3D BIM-software, speciaal voor de kozijnindustrie. De software maakt BIM voor kozijnen écht mogelijk, van ontwerp tot en met productie. Uniek is dat de BIM-informatie ook direct gebruikt kan worden voor productie in de timmerfabriek. De nieuwe software zal 'Construsoft Window' gaan heten en wordt in België voor het eerst gedemonstreerd tijdens de Prowood 2018! Eerder de mogelijkheden weten voor uw bedrijf? Neem gerust contact op!

Construsoft
Hengelder 16
6902 PA
Zevenaar
Nederland
Telefoonnummer
+31 316 20 00 00
Standplaats
1408

Nieuwsartikels van deze exposant

BIM voor kozijnen heeft inmiddels een passende productnaam: Construsoft Window. Op verzoek van enkele toonaangevende timmerfabrikanten is een aantal jaren geleden gestart met de ontwikkeling van nieuwe 3D-software voor de...