Hanex® solid surface is een niet poreus materiaal op basis van een acrylmineraalgrondstof, bestaande uit aluminiumhydroxide en polymethylmethacrylaat. Deze samenstelling zorgt voor talrijke, uitzonderlijke kenmerken eigen aan dit materiaal.

Het is sterk en duurzaam, slijtvast, brand-en vochtwerend, kleurvast, onderhoudsvriendelijk en uitermate hygiënisch. Het materiaal is niet poreus en naadloos, waardoor vervuiling en bacteriën geen aantasting kunnen teweeg brengen. Bovendien is het herstelbaar, milieuvriendelijk en biologisch verantwoord. Een extra troef is het thermoformeerbaar zijn van dit schitterend materiaal. Dit betekent dat het kan worden gebogen. Eveneens kan het naadloos worden verlijmd, zodat de verwerkingsmogelijkheden onbeperkt zijn. Daarbovenop is er het zeer uitgebreide kleurenpallet, waardoor de designmogelijkheden eindeloos zijn.

Al deze eigenschappen maken dat Hanex® solid surface zeer geschikt is voor ALLE toepassingen, zoals in de medisch wereld, voor keukens en badkamers, winkelinrichting, gevel-en wandbekleding, alsook voor meubilair en allerhande decoratie.

Kortom, de enige beperking van Hanex® solid surface is uw eigen verbeelding!