Bermabru en Berma Decor bieden sinds kort een vernieuwd programma dressingaccessoires aan in een trendy Antraciet kleur.  De reeks accessories kreeg de passende naam The Foundation.

The Foundation.  Inderdaad, deze reeks toebehoren vormen de basis of het fundament van een geslaagde dressinginrichting.  De tijd is immers al lang voorbij dat een kleerkast enkel diende om onze kledij weg te leggen.  We willen vandaag ook een praktisch en ordelijke rangschikking van onze dressing.  Zo vormen de verschillende elementen van The Foundation essentiële bouwstenen van een tijdloze en toegankelijke dressingorganisatie, met strakke lijnen en een modern design

The Foundation reeks bestaat uiteraard uit de essentiële accessoires zoals een kledingroede en diverse haken, al dan niet uitklapbaar.

Verder werd het gamma aangevuld met uittrekbare lades met soft close geleiders.  Deze lades op basis van een metalen frame, zijn naar keuze uitgerust met een houten of glazen omranding, zodat een overzichtelijke en transparant geheel ontstaat.  De houten lades zijn bovendien voorzien van een vilten inleg en een handig onderverdeling.

Verder zijn ook uitschuifbare manden beschikbaar op een eenvoudige rolgeleider, voor bv. opberging van linnengoed of wasgoed.

The Foundation bevat eveneens een aantal praktisch opbergingen zoals uitschuifbare schoenrekken, broekenrekken en dassen/riemenhouders, al dan niet voorzien van handige opberg vakken voor kleine objecten.

En uiteraard wil iedereen er goed uitzien, een handige uitschuifbare en zwenkbare spiegel, verkrijgbaar in twee afmetingen vervolledigt het gamma.  Zo kan deze na gebruik handig opgeborgen worden in de kast.

Ter aanvulling van The Foundation kan je bij Bermabru en Berma Decor ter aanvulling ook terecht voor tal van accessoires in zwart of antraciet voor je dressing, zoals kledingliften, haken, kastroedes, verlichting en schuif-en draaideursystemen voor de perfecte dressingkast of dressingruimte

Meer info :

www.bermabru.be

www.bermadecor.com