Rogiers

De specialist in verkoop, levering, installatie en onderhoud van alle klassieke tot CNC-gestuurde machines én totaalprojecten op het gebied van hout, alu en pvc, advanced materials, finishing en stofafzuiging.

Wij bieden de 'ultimate service' doordat wij beschikken over een uitgebreid serviceteam en meer dan 20 ervaren technici op de baan. Zo kunnen wij u een snelle interventietijd garanderen en uw problemen en service-aanvragen op de voet blijven volgen.

Welkom in onze 3 ruime showrooms in Waregem, Herentals en Namen! U vindt er steeds een uitgebreid aanbod met mogelijkheid tot professionele demonstraties.

Over ons huismerk SCM

De SCM GROUP, ontstaan in Rimini, Italië, is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van machines en systemen voor het bewerken van een breed gamma materialen.

De SCM-afdeling is wereldwijd actief in de houtbewerkingssector en CMS is de specialist in machines voor aluminium, kunststoffen, glas, steen, metaal en composietmaterialen.

Dankzij het rijke netwerk, de vele jaren ervaring en het ruime aanbod is SCM een belangrijke speler geworden voor bedrijven die zoeken naar een betrouwbare partner die technologisch innoverende machines en diensten kan leveren.

Rogiers
H. Lebbestraat 150
8790
Waregem
België
Telefoonnummer
+32 56 60 13 45
Mobiel nummer
0477/42.87.59
E-mailadres
Standplaats
1118 & 1120

Nieuwsartikels van deze exposant

Nog even nagenieten van alweer een fantastische editie met onze aftermovie. Bedankt aan de talrijke bezoekers voor jullie aanwezigheid, de leuke babbels en interesse in onze producten. Binnen 3 jaar...

Ondanks de coronacrisis blijven we sterk investeren in een doorgedreven dienst na verkoop. Een dertigtal medewerkers zetten zich dagelijks in om projecten te begeleiden, machines op te starten, opleiding te...