Ondanks de coronacrisis blijven we sterk investeren in een doorgedreven dienst na verkoop. Een dertigtal medewerkers zetten zich dagelijks in om projecten te begeleiden, machines op te starten, opleiding te geven, onderdelen te voorzien en interventies of onderhoud in te plannen. Zo ondersteunen we de klant om het maximum rendement uit zijn installatie te halen.

Die service is dan ook één van de redenen waarom we eind vorig jaar een nieuw filiaal in Namur hebben geopend. Met de komst van het filiaal in Herentals in 2017 konden we al een grote stap dichter komen bij onze klanten in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant, en nu zetten we die stap ook in de richting van Wallonië.

Wij willen aan onze klanten in Wallonië tonen dat we er zijn voor hen. Vanaf dit jaar hoeven ook zij dus geen grote afstanden meer af te leggen om een demonstratie bij te wonen of een onderdeel op te halen, en kunnen we sneller ingrijpen bij problemen.

Het technologiecenter in Namur, gelegen op het adres Route de Wasseiges 296, is ongeveer 450 m² groot en stelt verschillende klassieke en CNC-gestuurde bewerkingsmachines tentoon van onze huismerken, net als in het filiaal in Herentals. Onze Franstalige regiomanagers Jérôme De Roose, Philippe Durant en Pierre Macors zijn altijd aanwezig om u te helpen, niet alleen voor machines maar ook voor onderdelen.

Komt u onze nieuwe toonzaal graag eens bezoeken? Stuur gerust een mailtje naar [email protected].