Digitaal, precies en gemakkelijk in gebruik - Shaper Tools koppelt robotica aan vakmanschap met Origin.

Ben je al aan het fresen of ben je het van plan? Met Origin ben je zo aan de slag want dankzij  Origin werk je je ideeën meteen uit. Eindelijk is het gemakkelijk geworden om de CNC werking in je werkproces te integreren; zonder veel inspanningen, kosten of programmeerkennis.

Gebruik de digtale ondersteuning en de intuïtieve werking via het gebruiksvriendelijk scherm en creër projecten naar eigen wens. Geef de richting aan en de automatische freescorrectie garandeert preciese resultaten langs elke omlijning. Werk sneller en precieser dan ooit en ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden. Op een heel flexibele manier en altijd precies waar je het nodig hebt. Zowel in je werkplaats als op de werf.

Ontdek in deze video van slechts 3 minuten hoe Origin werkt en de vele toepassingsmogelijkheden ervan.

Met behulp van een camera en van de Shaper Tape-kleefband, oriënteert Origin zich op een oppervlakte, zoals bijvoorbeeld op een reeds geplaatst parket. De machine compenseert de imperfecties die onvermijdelijk gepaard gaan met manueel werk en corrigeert alle bewegingen van de freesmachine.

Het is mogelijk om in enkele seconden freesbestanden direct op het gereedschap aan te maken. Denk hierbij aan vormen, letters en rechte staartverbindingen. Bovendien kunnen complexere vormen aangemaakt worden via het CAO softwarepakket.
De overdracht naar Origin gebeurt heel gemakkelijk via USB of WiFi.
De ShaperHub, onze interactieve bibliotheek, biedt project-ideeën en volledige plannen aan. Werk registreren en delen met de community en zelfs projecten van andere gebruikers downloaden, is nu simpeler dan ooit.

Breng je ideën snel en simpel in werking:

● Maak het werkoppervlak en de scanner gebruiksklaar

● Plaats de tekening

● Monteer de juiste frees

● Geef de gewenste frees-parameters in

● Begin met fresen

De toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers: telkens waar het nauwkeurig bewerken van kleine en grote oppervlakten vereist is, kan je rekenen op Origin.

- Verbindingen

- Sjablonen en profielen

- Assemblages

- Beslag

- Inlegwerken

- En nog zoveel meer

 

Dankzij de gratis updates van de software, worden ook de bestaande functionaliteiten regelmatig verbeterd, uitgebreid of nieuw toegevoegd. Dit maakt Origin uniek in de wereld van de elektrische gereedschappen en betekent een echt gebruiksvoordeel voor elke gebruiker.

Ontdek de nieuwe manier van fresen!

Shaper is een roboticabedrijf op mensenmaat dat zich volledig wijdt aan het gemakkelijker en toegankelijker maken van het precisie-fresen. Wij zijn er stellig van overtuigd dat het beter is om een gereedschap op maat van de gebruiker voor te stellen dan om aan de gebruiker te vragen om zich aan te passen aan het gereedschap. De augmented reality laat een intuïtief en efficiënt gebruik toe.