FOR PRESENT AND FUTURE GROWTH

De Akron 1400 is een reeks enkelzijdige kantenlijmmachines voor het aanbrengen van randen in rollen of stroken. Compacte werkeenheden die zijn ontworpen om de voorbereidingsbewerkingen te vereenvoudigen, zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties om aan specifieke productievereisten te voldoen.

 

BUILD ACCORDING TO THE SPECIFIC MACHINING NEEDS!

De Biesse kantenlijmmachines zijn de enige op de markt die zijn gebouwd voor uw specifieke verwerkingsbehoeften. Ze kunnen vervolgens opnieuw worden geconfigureerd om aan nieuwe productievereisten te voldoen.

 

INVISIBLE EDGEBANDING

Het Air Force Systeem is gebaseerd op het fysieke principe van convectie. Door gebruik te maken van een gecomprimeerd heteluchtsysteem, hecht de rand perfect aan het paneel en garandeert zo weerstand tegen water en hitte en een uitstekende duurzame kwaliteitsafwerking.

 

TOP QUALITY CHARACTER

De automatische as van de werkeenheden heeft een leessysteem waarmee de machine op elk moment weet of de instelling correct is. Ze zijn uitgerust met motoren met een positioneringstolerantie van 0,01 mm voor een optimale nauwkeurigheid van de bewerking. Hun beperkte afmetingen breiden hun toepassingsgebied aanzienlijk uit. Omsteltijd verminderd met 75%.

 

GROUND-BREAKING TECHNOLOGY, FOR TOP PERFORMANCE

Een specifiek Research & Development-team creëert baanbrekende oplossingen om te voldoen aan de eisen van de markt en biedt geavanceerde technologie die betrouwbaar is en garant staat voor eersteklas resultaten.

 

NIEUW AFSMELTSTATION

Tijdens Ligna 2017 demonstreerde Biesse ook een nieuw afsmeltstation voor PU-verlijming rechstreeks op de lijmbak.

Dit maakt een snelle wissel en verandering van kleur mogelijk.