Unidoor

Retour à tous les exposants

Unidoor

Positions
2110

Unidoor werkt voor houtbewerkers, schrijnwerkers, keukenbouwers en interieurinrichters. Unidoor maakt uw keuken- en kastdeuren, schouwkappen, werkbladen, tafels, meubels en meer.

Onze meubelfabriek is uitgerust om zowel snel geautomatiseerd maatwerk te produceren, als grote aantallen. Wij maken uw ontwerpen volgens de regels der kunst en met de kwaliteitsgarantie “made by Unidoor”.

Wij bieden zowel de sporadische klanten als onze vaste partners een zelfde efficiënte en snelle uitvoering van hun opdrachten. In onze lakkerij werken wij onze keuken- en kastdeuren, meubels en meubelonderdelen af naar uw wens en volgens uw technische voorschriften. Veel collega houtbewerkers vertrouwen hun panelen en meubels aan onze zorg toe. Ze kunnen rekenen op een perfecte afwerking en snelle levering.

Kom eens met ons praten en ontdek hoe een unieke samenwerking kan ontstaan. We zijn een familiebedrijf in derde generatie. Meer dan twintig vakmannen en vakvrouwen zetten zich dagelijks in om voor u een topresultaat te leveren.