Terug naar alle exposanten

ARLU nv

Stand 4100

ARLU is dé referentie voor het openen van deuren en de fabrikant achter de merknamen argenta® voor interieuroplossingen en rob® voor exterieuroplossingen.

Al meer dan 100 jaar is argenta® een toonaangevend merk in deurbeslag, maar tegenwoordig staat het vooral synoniem voor onzichtbare deursystemen zoals invisible, invisidoor en argenta proslide. Minimalistische architectuur zweert bij strakke lijnen en een “terug naar de essentie” – mentaliteit. Op het vlak van binnendeuren vertaalt zich dat in ingewerkt deurbeslag en onzichtbaar geïntegreerde technieken voor deurlijsten en plinten. Dit alles voor draai-, schuif – en pivoterende deuren.

De merknaam rob® is dan al meer dan 80 jaar een toonaangevend merk op het vlak van buitenbeslag. Hier ligt de focus op een totaalaanbod van technieken om poorten en luiken moeiteloos en vlot te openen en te sluiten, van de kleinste tot de allergrootste. Of deze nu schuiven, vouwen of kantelen: feilloze beweging begint bij het betrouwbaar beslag. Door het ontwerp en de onopvallende integratie zorgen de producten van rob® voor de ideale combinatie: gebruiksvriendelijkheid en een feilloze look. Benieuwd naar ons gamma? Kom ons dan zeker bezoeken op onze stand 4100.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.