Organisatie

De vakbeurs wordt georganiseerd met een ervaren beursorganisatie, Claever Associates uit Bornem (B), 32 jaar in het vak en ook de organisatie van de succesvolle driejaarlijkse HoutPro+ vakbeurs in Nederland (www.houtproplus.nl).

Het driekoppig team achter Claever staat bekend om haar uitmuntende dienstverlening, goede bereikbaarheid en probleemoplossende houding.

Voor een exposant betekent deelnemen aan een van onze beurzen of congressen dat beide expertises elkaar aanvullen. De kennis die door de jaren werd opgebouwd, en het engagement naar haar cliënteel, zorgt ervoor dat Claever steeds een stapje verder gaat inzake dienstverlening dan men doorgaans van een beursorganisatie verwacht.

Onze missie bestaat erin om onze deelnemers op professionele en klantvriendelijke manier bij te staan bij hun deelname aan één van onze evenementen: van a tot z.

In samenwerking met een aantal gespecialiseerde partners zorgen wij ervoor dat op elke beurs, elk congres, elk evenement een reeks randactiviteiten georganiseerd worden om maximaal te kunnen profiteren van deelname.

Team Claever Associates

Olivier Claesens 
Anja Stuerbout
Lieve Vermeulen