Adler Benelux

Terug naar alle exposanten

Adler Benelux

Stand
2431

Door onze aderen stroomt verf!

Deze filosofie maakte ADLER tot deskundig marktleider voor houtbescherming en houtlakken. Want wie zijn werk met liefde doet, doet het ook goed. Daarom leggen we onszelf de hoogste normen op wat betreft onderzoek en productie, deskundig advies en een perfecte service.

Ook onze trouwe klanten plukken hier de vruchten van en geen enkel ander bedrijf wordt vaker aanbevolen door leveranciers, partners of klanten dan ADLER. Dat maakt ons bijzonder trots!

Innovatie en onderzoek spelen voor ons een centrale rol: 10% van onze omzet wordt jaarlijks geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde producten en innovatieve technologieën. Meer dan twee derde van de ongeveer 10.000 artikelen wordt geproduceerd op waterbasis. Zo vermijden we het gebruik van oplosmiddelen en leveren we een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en het klimaat.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.