Carpentier Hardwood Solutions

Terug naar alle exposanten

Carpentier Hardwood Solutions

Stand
1112

Sinds 1958 is Carpentier als familiebedrijf actief in de houtindustrie. Ze zijn één van de leidinggevende spelers op de Europese hardhoutmarkt, waarbij eikenhout hun grote specialiteit is, maar daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in andere ecologische alternatieven voor tropisch hardhout zoals thermisch gemodificeerd hout (HOTwood).

De afgelopen jaren investeerden zij in diverse nabewerkingen en het creëren van toegevoegde waarde. Zagen, verzagen, drogen, schaven, schulpen, zijn alsook van thermische behandeling tot CNC-bewerken , branden , borstelen etc. Dit alles maakte het mogelijk een nieuw gamma van afgewerkte producten als gevelbekleding, terrassen, afsluitingen , poorten en shutters te bieden.

Onder de naam Livinlodge levert Carpentier volledig afgewerkte houten bijgebouwen in kit met bijhorende montagehandleiding of indien gewenst doe je beroep op hun plaatsingsteam.

Voor Carpentier is duurzaam en met respect voor het milieu ondernemen prioritair en zien er streng op toe dat de oorsprong van hun hout uit verantwoord en legaal bosbeheer komt. Zij zetten in op Europese houtsoorten.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.