De Coene Products nv

Terug naar alle exposanten

De Coene Products nv

Stand
4420

De Coene Products biedt als toonaangevend fabrikant van houten technische binnendeuren en decoratieve panelen een totaaloplossing voor elk project. Dankzij onze jarenlange ervaring en vooruitstrevende R&D slagen we er telkens in techniciteit en esthetiek te combineren. De Coene Products staat garant voor:

 • Veelzijdigheid

Dankzij de uitgebreidheid van ons gamma en de mogelijkheid om diverse technische eigenschappen te combineren kunnen wij voor al uw projecten totaaloplossingen bieden.

 • Techniciteit

Dankzij de know-how van onze mensen en ons groot arsenaal aan marktconforme testen, kunnen we u voor elk probleem een technisch correcte oplossing bieden.We gaan uit van het credo: “de firma groeit als de mensen groeien”. In ieder mens schuilen unieke talenten. Die willen we zo veel mogelijk ontdekken en ontluiken. Daarom willen we in ons personeelsbeleid competentie- en talentmanagement combineren.

 • Kwaliteit

Onze grootste prioriteit is dat u tevreden bent over ons eindproduct. Mocht er ons toch iets ontgaan zijn, dan zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een gepaste oplossing.

 • Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is een dynamisch proces: werken aan continue verbetering van de prestaties op milieu, sociaal en economisch vlak.De door ons gebruikte kernen zijn spaanplaat en vlasspaanplaat. We vertrekken dus al meteen vanuit recuperatiemateriaal. Daarenboven recuperen we houtafval afkomstig uit het productieproces als alternatieve brandstof in onze werkplaatsen.

 • Milieubewust

Bij De Coene Products streeft men "duurzaam ondernemen" na op het gebied van mensen, leefmilieu en producten.Om duurzaam te ondernemen zetten we onder andere onze middelen efficiënt in. Zo gaan we respectvol en duurzaam om met natuurlijke grondstoffen (water en energie), transportmogelijkheden en materialen.Mede dankzij een FSC en PEFC houtlabel proberen we onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Grote inspanningen worden gedaan om de consumptie van grondstoffen en energie op het milieu gedurende de levenscyclus en in de leveranciers-keten geleidelijk te doen verminderen. Onze houtafval wordt waar mogelijk gerecupereerd.Wij engageren ons om met onze leveranciers zaken te doen op een rechtvaardige en eerlijke manier, in alle openheid en integriteit, en wij verwachten dat de leveranciers volgens dezelfde principes handelen.Ons gammafire-line Brandwerende deurenacoustic-line Akoestische deurensafety-line Inbraakwerende deurenenergy-line Energie-zuinige deurenspecialsR&D, oplossingen op maatInnovatieTrots stellen we U onze nieuwe “PURE” kantlat voor! Deze innovatieve 7mm dikke Polyurethaan kantlat is de best mogelijke randbescherming bij houten deuren. Even de voordelen op een rijtje:- Uiterst stootvast > vermijdt schade - Niet poreus > hygiënisch - Naadloze overgang van HPL naar deurblad - In de massa gekleurd > keuze uit verschillende kleuren - Behoeft geen nabewerking (vernissen/schuren overbodig) - RF30 en RF60 minuten brandwerend getest We zijn ervan overtuigd dat deze innovatie ook nieuwe deuren kan openen in uw project!

 • Acoustic Doors
 • Energy Doors
 • Fire Doors
 • Hawa Suono
 • PURE
 • Safety Doors
 • Special Doors
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.