Imbema Surface Treatment

Terug naar alle exposanten

Imbema Surface Treatment

Imbema, de schuurspecialist!Imbema Surface Treatment, leverancier van schuur- en polijstsystemen uit Erpe-Mere, biedt een groot assortiment schuurbanden voor de houtverwerkende industrie. Veel van deze banden kunnen uit voorraad worden geleverd. Tijdens de beurs introduceert Imbema de Mirka AIROS.

Mirka is een wereldleider op het gebied van oppervlaktebewerking en innovatieve schuuroplossingen. Tientallen jaren ervaring en een sterke toewijding heeft geresulteerd dat Mirka nu vooroploopt in flexibele schuurmiddelen en revolutionaire en gepatenteerde producten waarmee klanten kunnen genieten van een snel en stofvrije oppervlaktebehandeling. Mirka is een wereldwijd groeiend bedrijf met 18 dochterondernemingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. De Mirka-producten worden verkocht in meer dan 100 landen.

Schuren is over het algemeen een stoffig en zwaar werk. Voor werknemers in de industrie kan het zelfs een gevaar voor de gezondheid zijn om continu te worden blootgesteld aan stof en trillingen. Steeds vaker is automatisering de oplossing voor schuren. Naast het verbeteren van de gezondheid van werknemers, kan het ook de productiviteit verhogen. Een robotarm wordt namelijk niet moe. Maar hoe zorg je ervoor dat het eindresultaat zo goed is alsof het geschuurd is door een menselijke professional?

Mirka AIROS is de eerste slimme elektrische schuurmachine voor industriële robots. Deze geautomatiseerde industriële excentrische schuurmachine, ontworpen door toegewijde professionals op het gebied van oppervlaktebewerking, is eenvoudig te integreren en voldoet aan de eisen van verschillende productie-industrieën. Naast de schuurkop bieden we oplossingen voor oppervlakteafwerking op basis van meer dan 75 jaar ervaring en zijn wij uw partner gedurende het hele proces.

Met de ultramoderne geautomatiseerde schuuroplossing van Mirka kunnen ontwerpers, ingenieurs en productmanagers er zeker van zijn dat hun visie wordt vervuld en dat het eindresultaat hun hoge normen weerspiegelt.

  • Mirka
  • Sundstrom
  • Zekler
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.