Lamett Europe

Terug naar alle exposanten

Lamett Europe

Stand 2320

Lamett, een passie voor parket en Parquetvinyl

Lamett is producent en distributeur van parket en Parquetvinyl. In minder dan 15 jaar is de onderneming uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de vloersector in Europa en ver daarbuiten. Kwaliteit én service zijn twee pijlers die van Lamett een betrouwbare partner maken.

Parket is een erg nobel en duurzaam product met een onovertroffen uitstraling; een echte sfeermaker in je interieur. Van bij de collectiekeuze tot aan het onderhoud van je parketvloer, met Lamett heb je een echte partner in huis. Rustieke of strakke vloeren, olie of vernis, een kliksysteem of een klassieke tand en groef,… ze hebben het allemaal.

Eind 2017 bracht Lamett het Parquetvinyl op de markt, een luxe-vinylvloer (spc-vloer) op basis van kalksteen die de pracht van hout combineert met het gemak van vinyl. Qua uitzicht is deze vloer nauwelijks te onderscheiden van echt parket, maar Parquetvinyl is uiterst veelzijdig. Deze vloer is waterdicht en zo geschikt voor elke ruimte, inclusief keuken en badkamer. Bovendien kan het dankzij het kliksysteem vlot geïnstalleerd worden bovenop de meeste, bestaande harde vloeren en dit met enkel basisgereedschap.

 

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.