PaletteCAD Nederland

Terug naar alle exposanten

PaletteCAD Nederland

Stand
2109

PaletteCAD, het meest gebruikte softwarepakket in de interieurbouw Als meubelmaker of schrijnwerker plant u de complete interieurinrichting en bouwt u hoogwaardige meubelen. De software van PaletteCAD kan u daarbij helpen. Ze bevat producten, materialen, werktuigen en catalogussen die speciaal op de planningsvereisten in de meubel- en interieurbouw en voor de inrichting van commerciële ruimten en de standenbouw zijn afgestemd.ZO EENVOUDIG WERKT DE MEUBEL- EN INTERIEURBOUW MET PALETTECAD.Het 3D-tekenprogramma kan beduidend meer dan eenvoudige kastconfigurators of keukenplanners, maar is in het gebruik even eenvoudig: beter en sneller plannen, mooier presenteren en exact produceren. Dat alles kunt u met PaletteCAD.

  • Kiezen Laad afgewerkte of voorbereide meubelen in uw planning. Elk meubelstuk bestaat uit individuele vlakken voor zijkanten, bodem, achterzijde en voorzijde. U kunt de afmetingen van de meubelen probleemloos aan uw planning aanpassen. Meubelen zoals toonbanken en vitrinekasten kunt u afzonderlijke vlakken en componenten zoals in de werkplaats samenstellen. Als u dat wilt, kunt u parameters aan uw planning toevoegen om ze bij een latere opdracht aan de ruimtelijke situatie te kunnen aanpassen. En wanneer u het zichzelf nog makkelijker wilt maken, maakt u eenvoudigweg gebruik van de nieuwe kastconfigurator van PaletteCAD. Met enkele muisklikken configureert u de kast die u wenst.
  • Bouwen en vormgevenDeel uw meubel in met front- en bodemvlakken. Ook gaten, sleuven of sponningen, kanten of verbindingen kunt u met weinig moeite plannen. Rust het meubelstuk uit met beslag, laden en verbindingen uit, breng profielen en hoekbeschermers aan op de kanten. Dankzij de omvangrijke bibliotheken kunt u uw meubelen met de passende houttextuur, met lak en kleuren en oppervlakken en fineer optisch vormgeven en met realistisch decoratiemateriaal en voorwerpen opsmukken.
  • Productie voorbereidenDe planningsgegevens kunnen voor de productie naar NC-bewerkingscentra worden geëxporteerd. PaletteCAD werkt nauw samen met programma’s voor machinebesturing en orderafwikkeling. Bovendien kunnen de open interfaces aan uw behoeften worden aangepast.
  • PaletteCAD
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.