Rubio Monocoat

Terug naar alle exposanten

Rubio Monocoat

Stand
2231

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Je vindt er zowel producten voor binnen- als buitenhout en dat telkens met een ruime keuze aan kleuren. Bovendien zijn de revolutionaire producten telkens gebaseerd op geavanceerde technologie. Zo worden de Rubio Monocoat Oil Plus 2C en de Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector gekenmerkt door hun baanbrekende moleculaire binding, waardoor het hout in één laag gekleurd en beschermd wordt. Het nieuwste product Rubio WoodCream is dan weer een innovatieve waxcrème die dankzij de unieke structuur erg gebruiksvriendelijk is. Ook hier geniet je van bescherming en kleuring in één laag.

De producten van Rubio Monocoat geven eindeloos veel mogelijkheden. We verwijzen hierbij uiteraard naar de vele kleuren van de producten, waardoor het bedrijf bekendstaat als de King of Colours. Daarnaast kunnen de producten ook op heel wat verschillende projecten toegepast worden. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor praktisch elk houttype en elke houtsoort. Bovendien kan je de Oil Plus 2C niet alleen gebruiken om vloeren te behandelen, maar je kan hiermee ook aan de slag voor trappen, meubilair, en andere houten objecten binnenshuis zoals armaturen voor lampen. Kortom, de producten bieden voor alles een oplossing!

Als kers op de taart bevatten de Oil Plus 2C, Hybrid Wood Protector en de WoodCream allemaal 0% VOC en zijn ze dus erg ecologisch. Bovendien zijn houten oppervlakken behandeld met onze Oil Plus 2C veilig in contact met voedsel en voor houten speelgoed.

Benieuwd naar meer? Bezoek dan stand 2325 op de beurs! We geven je er met plezier meer informatie over onze producten.

  • Rubio Monocoat
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.