Drie nieuwe catalogi van Ostermann

ON Ostermann Belux NV
29/09/2023 - 12:25

Drie nieuwe catalogi van Ostermann

In september verschijnen er drie nieuwe catalogi van Ostermann. De indrukwekkende catalogi Technische toepassing [TT], Creatieve vormgeving [CV] en Kanten | Praktische verwerking [PV] laten het uitgebreide assortiment van Ostermann zien en bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer inspiratie voor nieuwe projecten.

Zoals in vrijwel alle creatieve beroepen is ook voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer inspiratie belangrijk. De catalogi van Ostermann worden daarom ook goed ontvangen. Bij het doorbladeren van de naslagwerken, met meerdere honderden pagina's, vindt men altijd wel een nieuw, passend product of doet men inspiratie en ideeën op voor een (nieuw) project. Om de klanten te inspireren en als service, is veel tijd en moeite geïnvesteerd om de nieuwe catalogi - in drie naslagwerken - uit te brengen. Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen naast de gedrukte versie ook op ieder gewenst moment online door de digitale catalogi in het Downloadcenter op www.ostermann.eu bladeren.

 

Drie catalogi. Eén doel: perfecte service

Net als in de eerdere uitgaven is de indeling van de catalogi gebaseerd op de drie processen in de keuken-, meubel- en interieurbouw: de vormgeving, de toepassing en de praktische verwerking in de werkplaats. De titels van de nieuwe uitgave zijn dan ook weer Technische Toepassing (afgekort TT), Creatieve Vormgeving (afgekort CV) en Kanten | Praktische Verwerking (afgekort PV).

 

TT: TECHNISCHE TOEPASSING

De nieuwe, zwarte catalogus heet Technische toepassing [TT]. Deze catalogus bevat alle belangrijke informatie, die men voor het voorbereiden, maken en technisch uitvoeren van meubels nodig heeft. Naast gedetailleerde informatie over meubelbeslag, bevat deze catalogus ook artikelen voor het vormgeven van keukens en badkamers. De experts van Ostermann adviseren: De catalogus Technische toepassing [TT] met alle gedetailleerde informatie is de ideale catalogus voor de complete werkvoorbereiding.

 

CV: CREATIEVE VORMGEVING

De nieuwe, grijze catalogus heet Creative Vormgeving [CV]. Deze catalogus bevat diverse designartikelen, zoals meubelgrepen en meubelverlichting, alsook nieuwe design oppervlakken voor het vormgeven van meubels en wanden. De catalogus Creatieve Vormgeving [CV] is ideaal om de (eind)klant met de vele, verschillende designmogelijkheden te inspireren. Deze past goed bij het ontwerpgesprek of in de showroom.

 

PV: KANTEN | PRAKTISCHE VERWERKING

De nieuwe, rode catalogus heet Kanten | Praktische verwerking [PV]. Hier kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer het grootste direct uit voorraad leverbare kantenassortiment in Europa met alle nieuwe producten en de uitgebreide services rondom het thema ‘Kanten’ en de passende werkplaatsbenodigdheden, zoals lijmen en reinigingsmiddelen ontdekken. Wat is de ideale verwerkingstemperatuur voor mijn lijm? Welke reiniger is geschikt voor welke toepassing en oppervlakken? Met antwoorden op deze en meer praktische vragen is de nieuwe catalogus Kanten | Praktische verwerking [PV] uitermate geschikt voor in de werkplaats.

 

Wat is er nieuw? Wat is er anders?

In de drie catalogi vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer veel nieuwe producten. In de catalogus [PV] zijn dit bijvoorbeeld de nieuwe, exclusieve Furniture Linoleum kanten. In de catalogus [CV] kan men o.a. nieuwe design oppervlakken ontdekken, zoals Moos, waarmee men een stukje natuur in huis kan halen. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de catalogus [TT] om bijvoorbeeld het veelvoud aan ladesystemen en passende toebehoren te ontdekken, bijvoorbeeld de ladesystemen AvanTech You van Hettich en Vionaro van Grass. Bovendien staan in de catalogus [CV] op de ‘Inspiratie & Service’-pagina’s praktisch vormgegeven projecten en toepassingen met meer informatie over de verwerkte Ostermann-producten. Er is dus veel te zien en te ontdekken!  

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.