Floorconcepts - the future @ your feet

FL Floorconcepts
02/05/2023 - 14:11

Floorconcepts - the future @ your feet

Met meer dan 20 jaar ervaring in verzorging en onderhoud van houten oppervlakken, heb je bij Floorconcepts niet enkel de toekomst aan je voeten, maar ook de know-how én kennis.

Vakhandel en professionals kunnen reeds jarenlang bij ons terecht met vragen over installatie, renovatie, tot afwerking, naar onderhoud van houten vloeren, binnen én buiten : wij staan ze graag met raad en daad te woord om een oplossing te bieden voor al hun specifieke uitdagingen.

Dit omvat uiteraard ook het gebruik van de correcte lijm voor hun toepassing, aanleveren van schuurmaterialen, afwerkingsproducten en onderhoudsproducten voor de houten vloeren of oppervlakken die zij bij hun klanten binnen of buiten installeren.

 

We nemen op de beurs dan ook samen met u een kijkje in de wereld van

  • WOCA Denmark : al meer dan 50 jaar worden we gedreven door onze passie voor het creëren van de beste en meest duurzame oplossingen voor de behandeling, het onderhoud en de bescherming van hout, binnen én buiten !
  • STAUF : Welke vloerbedekking u ook wilt verlijmen, met lijmtechnologie van STAUF vormt u een veilige verbinding.
  • Quadrowood : kwalitatieve houten vloeren : planken, mozaïek, visgraat, hongaars punt, lamel op kant : kom nu ons nieuw assortiment ontdekken !
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.