Glazen pivot deur van Darby Doors

DP Du Pont
15/03/2024 - 09:43

Glazen pivot deur van Darby Doors

Du Pont stelt u graag voor aan de jongste telg uit de gekende Darby familie: onze Darby Glas Pivot! Bij deze glazen binnendeur zorgt een draaischoen onderdaan de deur voor het pivoteren van de deur. Deze pivot kan zowel links als rechts geplaatst worden zodat elke draairichting gekozen kan worden.

Een slank aluminium profiel omkadert de deur en zorgt voor een tijdloze look. Liever onderverdelingen? Momenteel bieden wij liefst negen verschillende opstellingen aan die wij u in deze brochure graag presenteren samen met ons aanbod aan verschillende glassoorten. Toch uw keuze niet gevonden? Niet getreurd, wij maken steeds alles op maat.

Ons glas Dark Grey en Fumé grijs zorgen voor een stijlvolle zwarte look in uw interieur. Behoeft u in bepaalde ruimtes toch meer discretie? Dan kunt u kiezen voor ons kathedraal of gezuurde glas waarbij u zich tevens geen zorgen hoeft te maken over lichtdoorlatendheid. Het standaard helder glas vervolledigt natuurlijk ons aanbod.

Als standaardgreep stellen wij onze Darby Greep voor. Deze is beschikbaar in verschillende formaten (zie verder) en is beschikbaar in structuurlak zwart en wit. Een perfecte match!

 

www.darbydoors.be
www.du-pont.be

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.