Jonge ondernemers kiezen voor HOMAG machines

OG OPTIMAT Group
06/03/2024 - 11:13

Jonge ondernemers kiezen voor HOMAG machines

Jonge ondernemer Alexander van Timmer- en schrijnwerk VYHO kiest resoluut voor HOMAG

Bij OPTIMAT Group geloven we sterk in het potentieel van ondernemers, ongeacht hun leeftijd. En recentelijk hebben we het genoegen gehad om samen te werken met een opmerkelijke jonge ondernemer die deze overtuiging versterkt: Alexander van Timmer- en Schrijnwerk VYHO BV.

Op slechts 20-jarige leeftijd kiest Alexander voor zijn derde HOMAG machine!

Blik op de toekomst

Ondanks zijn leeftijd investeerde Alexander in de HOMAG oplossingen om zijn projecten tot in de kleinste details uit te voeren. Met de installatie van een opdeelzaag SAWTEQ B-130, een kantenaanlijmer EDGETEQ S-200 en een CNC CENTATEQ P-110 door OPTIMAT Group, laat hij zien dat kwaliteit en precisie altijd voorop staan.

We kunnen als OPTIMAT Group Alexander alleen maar feliciteren met zijn ondernemerschap en zijn inspirerende visie. We kijken er dan ook naar uit wat de toekomst in petto heeft voor Alexander en zijn bedrijf en we kijken uit naar verdere samenwerkingen die onze gedeelde passie voor kwaliteit en innovatie benadrukken.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.