Lades naar wens en op maat

ON Ostermann Belux NV
29/11/2023 - 13:42

Lades naar wens en op maat

Breedte, lengte, hoogte, met standaard of design zijwanden? De mogelijkheden zijn enorm. Om keuken-, meubel- en interieurbouwers bij de werkzaamheden te ondersteunen kan men bij Ostermann geheel naar wens lades snel en eenvoudig op maat configureren. De passende ladegeleiders en op maat gesneden anti-slipmatten kunnen direct mee besteld worden.

 

De keuken-, meubel- en interieurbouwer biedt de (eind)klant exclusieve, hoogwaardige oplossingen, geheel naar de individuele wensen en eisen van de klant. Én hierbij past de service van Ostermann: in de eigen werkplaats maakt het bedrijf de ladesystemen ArciTech en AvanTech You van Hettich, Vionaro en Nova Pro Scala van Grass, alsook houten lades montageklaar op maat. Men kan de op maat gesneden anti-slipmatten (en passende ladegeleiders) direct mee bestellen. Deze kan men samen met de gewenste lades op maat snel en eenvoudig in de Configuratoren kant-en-klaar op maat configureren.

 

Lades op maat: alles is mogelijk

De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan kiezen uit talrijke kleuren, uitvoeringen, diverse zijwand- en systeemhoogtes. Bij AvanTech You zijn er bovendien talrijke individuele designmogelijkheden, zoals designprofielen en DesignCapes of het LED designprofiel Illumination beschikbaar. Een echte blikvanger in combinatie met bijvoorbeeld de zijwanden met glazen inzetelementen. De inzetelementen zijn bij Ostermann voor AvanTech You, alsook voor Nova Pro Scala verkrijgbaar. Geheel passend bij de woontrend 'Biophilic Design', waarbij de natuur en natuurlijke materialen in het interieur een belangrijke rol speelt, kan men kiezen voor houten lades op maat in talrijke houtsoorten.

 

Voor elk wat wils ...

Ook voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die liever zelf lades monteren, biedt Ostermann met de praktische, complete sets van Grass en Hettich een passende oplossing. Men heeft keuze uit verschillende systemen in talrijke kleuren, hoogtes en lengtes.

 

Extra service: anti-slipmatten

Anti-slipmatten bieden een bijzondere service en comfort voor de eindklant. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilverkleurig en antraciet. Leverbaar op rol of via de Ostermann Configurator millimeter nauwkeurig op maat gesneden. De anti-slipmatten kunnen ook snel en eenvoudig met de lades op maat besteld worden via de Configurator. Met een fineer Noten toplaag - alles van één leverancier.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.