Mat is niet altijd zomaar mat

ON Ostermann Belux NV
21/05/2024 - 12:50

Mat is niet altijd zomaar mat

De kantenspecialist Ostermann heeft een nieuwe oppervlakte voor extreem matte kanten geïntroduceerd. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan nu kiezen uit drie kwalitatief hoogwaardige, matte oppervlaktes - Supermat, Excellent Mat en de nieuwe oppervlakte Perfect Mat.

 

De oppervlakken in de keuken-, meubel- en interieurbouw worden steeds matter. Eén ding valt daarbij op: mat is niet altijd zomaar mat. Naast de veelvoud aan kleuren en decoren vindt men in de collecties van de plaatleveranciers ook meer gradaties in mat. Geheel passend bij de structuur én optiek biedt Ostermann voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw, naast de kantoppervlaktes 'Supermat' en 'Excellent Mat', met 'Perfect Mat' een nieuwe, nog mattere oppervlakte aan. De nieuwe oppervlakte heeft een extreem matte uitstraling en voelt zacht en aangenaam aan. De nieuwe kanten zijn verkrijgbaar in 17 trendy kleuren. Meer informatie over de kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights05“ op de Ostermann website www.ostermann.eu. De kanten zijn in de verschillende standaardbreedtes x 1 mm dikte direct uit voorraad leverbaar. Op verzoek kan Ostermann alle ABS kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm snijden. Geheel naar wens zijn de kanten ook voorgelijmd met smeltlijm verkrijgbaar of voorbereid voor de verwerking met verschillende nulvoegtechnologieën of met een aangebrachte veer.

 

NIEUW: Perfect Mat

De nieuwe kanten hebben een zachte, warm matte oppervlakte met Anti-Fingerprint en een uitzonderlijk uniforme optiek én structuur. Ze zijn niet poreus en daarom bijzonder gemakkelijk te reinigen. De oppervlakte is uitermate krasbestendig. De kanten zijn in diverse wit- en grijstinten, alsook in een aantal trendy unikleuren, zoals taupe, bordeaux, zwart, groen en blauw, direct uit voorraad leverbaar.

 

De klassieker: Excellent Mat

Excellent Mat kanten hebben een matte, gestructureerde oppervlakte met Anti-Fingerprint en hoge krasbestedigheid. De keuken-, meubel- en interieubouwer kan kiezen uit een veelvoud aan kleuren. De kanten zijn in de diktes 1 en 2 mm, talrijke breedtes en in kleine hoeveelheden direct uit voorraad verkrijgbaar.

 

De standaard: Supermat

Supermatte kanten hebben een gladde, matte oppervlakte en zijn bij Ostermann direct uit voorraad leverbaar in een veelvoud aan kleuren en diktes. In tegenstelling tot de twee eerder genoemde oppervlaktes hebben de supermatte kanten geen Anti-Fingerprint-eigenschappen. De supermatte kanten zijn uitermate geschikt voor niet direct zichtbare meubeldelen of voor -delen die zelden worden aangeraakt of met vuiligheid in aanraking komen.

 

Tip: nieuwe, passende reiniger

De nieuwe, milieubewuste oppervlaktereiniger REDOCOL greenline Perfect Matt is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van extreem matte oppervlakken en verwijdert snel, effectief en streeploos ongewenste vervuiling op matte, supermatte en extreem matte oppervlakken.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.