Nieuwe services van Ostermann: Verlichting

ON Ostermann Belux NV
16/01/2024 - 11:19

Nieuwe services van Ostermann: Verlichting

Modern meubeldesign is tegenwoordig bijna ondenkbaar zonder verlichting. Het vormgeven met meubelverlichting wordt steeds belangrijker, maar tegelijkertijd ook steeds complexer. Als partner voor de keuken-, meubel- en interieurbouw biedt Ostermann twee nieuwe services aan - van professionals, voor professionals.

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van het meubeldesign geworden. De vraag is groot, de mogelijkheden veelzijdig. Maar ... hoe uitgebreider de mogelijkheden, hoe complexer de planning, productie en montage van de verlichting. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen, biedt Ostermann twee nieuwe services aan: de eerste is een individueel, kosteloos lichtplan. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die niet zeker weten welke onderdelen ze nodig hebben om hun ideeën technisch om te zetten en in welke volgorde losse, individuele onderdelen worden aangesloten helpt Ostermann graag verder en ontvangen samen met de offerte kosteloos een lichtplan. De tweede service is de nieuwe Configurator Verlichting. In de Configurator wordt uit verschillende lichtkanalen en LED strips de verlichting naar wens samengesteld en geconfigureerd. De verlichting wordt bij Ostermann op maat gemaakt en montage- en stekkerklaar verstuurd. Meer informatie over de nieuwe services vindt men via het zoekbegrip "#Verlichtingsservices" op de website van Ostermann op www.ostermann.eu

Lichtplan van de experts van Ostermann

Door het beschrijven of het sturen van een schets van het project met de benodigde informatie als afmetingen, voorkeur in lichtkleur en bediening wordt een offerte en geheel naar wens het individuele lichtplan opgesteld. Met de passende plug-and-play producten uit het assortiment van Ostermann is het aansluiten van LED verlichting snel en eenvoudig voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer.

Lineaire verlichting op maat

Daarnaast verstuurt Ostermann vanuit de eigen confectieruimte op maat gemaakte, montage- en stekkerklare verlichting. Eenvoudig en snel te bestellen in de nieuwe Configurator. Men kan de verlichting naar wens uit verschillende ChannelLine lichtkanalen en Versa Inside LED strips samenstellen en configureren. Net als bij de andere Configuratoren van Ostermann wordt de keuken-, meubel- en interieurbouwer in duidelijk weergegeven stappen met alle toebehoren door het gehele bestelproces geleid. De productie geschiedt in enkele werkdagen.

Uit de praktijk - In de praktijk

Met de kant-en-klaar op maat geconfectioneerde meubelelementen wil Ostermann keuken-, meubel en interieurbouwers optimaal ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden, bijvoorbeeld bij personeelstekort, tijdgebrek. In deze gevallen kan men er voor kiezen om de meubelelementen kant-en-klaar op maat te configureren. Als men liever de meubelelementen zelf maakt, dan worden alle losse onderdelen door Ostermann snel en betrouwbaar geleverd.

 

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.