Ostermann: Enorme keuze. Veel service.

ON Ostermann Belux NV
16/01/2024 - 10:57

Ostermann: Enorme keuze. Veel service.

In de keuken, woonkamer, op kantoor of in de winkelinrichting, vrijwel overal vindt men tegenwoordig Noten. Wie meubels of interieurs met een trendy, chique design wil vormgeven, vindt bij Ostermann een veelvoud aan kanten, in verschillende materialen, direct uit voorraad.

De bijzondere houttekening en nerfstructuur van Noten waren in de jaren vijftig en zestig al een belangrijk onderdeel van een chique interieurdesign. Vandaag de dag wordt het houtdecor opnieuw gewaardeerd. Geen wonder, want Noten straalt niet alleen warmte en comfort uit, maar geeft het meubel bovendien een  exclusieve uitstraling. Voor het vormgeven van meubels is het gebruik van decoratief of gefineerd plaatmateriaal een goed alternatief op massief hout. Bij Ostermann zijn de passende kanten in verschillende materialen, zoals ABS en echt hout fineer, direct uit voorraad leverbaar. Het uitgebreide assortiment met talrijke designmogelijkheden vindt men via het zoekbegrip "#Highlights11" op de Ostermann website.

ABS kanten in Noten decor

Vooral in ABS kantenband is er volop keuze: van licht tot donker en veel structuur tot juist weinig structuur. Alleen al in de afmeting 23 x 2 mm kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann kiezen uit meer dan 40 verschillende, direct uit voorraad leverbare kanten. Naast de 2 mm ABS kanten kan er ook gekozen worden voor 1 mm en 0,4 mm dik kantenband. Alle kanten worden geleverd in standaardbreedtes van 23, 33, 43 en 100 mm en kunnen in iedere gewenste breedte worden gesneden, alsook voorgelijmd met smeltlijm of voorbereid voor de verwerking met verschillende nulvoegtechnologie.

Echt houten Noten kanten

Keuken-, meubel- en interieurbouwers die plaatmateriaal met Noten fineer ook aan de smalle zijde een hoogwaardige afwerking willen geven, vinden bij Ostermann fineerkanten van Amerikaans of Frans Noten in verschillende breedtes en diktes. Bij het gebruik van kopshout fineer aan de kopse kant ontstaat de hoogwaardige uitstraling van een massief houten plaat. Een robuuste eyecatcher is de massief houten kant van 5 mm dik in Amerikaans Noten. Deze kantlat wordt met een lengte van 3000 mm direct uit voorraad geleverd. De dwarsfineer kanten maken het assortiment compleet.

Melamine kanten in Noten decor

Daarnaast is bij Ostermann melamine kantenband in verschillende kleuren en met een grote verscheidenheid verkrijgbaar. De decoren zijn leverbaar in standaardbreedtes 23, 33 en 43 mm met een dikte van 0,3 mm en met verschillende structuren.

Tip van Ostermann: komgrepen in Noten

Als totaalleverancier voor de keuken,- meubel- en interieurbouw biedt Ostermann ook passende greepoplossingen in Noten, zoals de twee massief houten komgrepen Limbo 1 en Limbo 2. Als alternatief zijn de aluminium komgrepen Polka Deco en Pogo Deco verkrijgbaar met een fineer Noten toplaag - alles van één leverancier.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.