SARÉCO STELT ZICH VOOR ...

SG Saréco Deutschland GmbH
22/02/2024 - 08:22

SARÉCO STELT ZICH VOOR ...

Saréco Deutschland GmbH is een middelgroot bedrijf gevestigd in Noordwest-Duitsland en werd opgericht in 1999. De wortels gaan terug naar het Nederlandse bedrijf Saréco B.V. in de jaren zestig. In 2017 werd Saréco overgenomen door Heckewerth GmbH & Co. KG, gevestigd in Hiddenhausen / Duitsland.

In onze fabriek in Ibbenbüren / Duitsland melamineren we het plaatmateriaal, en bewerken we het indien gewenst verder volgens de persoonlijke specificatie van de opdrachtgever. Het hoofdkantoor bevindt zich ook in Ibbenbüren.  Naast de binnendienst is er ook een buitendienst voor direct persoonlijk contact en advies in Duitsland, Benelux en omringende landen. Ons verkoopkantoor in Arnhem, Saréco European Sales B.V., bedient de markten van Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Tot onze klanten behoren producenten van scheidingswanden, de meubelindustrie, leveranciers van winkelinrichting, stand- en displaybouwer.

www.sareco.com

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.