Weinmann voor duurzame bouwoplossingen

OG OPTIMAT Group
10/04/2024 - 14:41

Weinmann voor duurzame bouwoplossingen

Onze geavanceerde machines en systemen tillen prefabricage naar nieuwe hoogten, en veranderen de manier waarop we bouwen.

Met ongeëvenaarde precisie, ongekende snelheid en een scala aan innovatieve functies, zijn onze Weinmann oplossingen de ultieme keuze voor efficiënte en duurzame bouwprojecten.

WALLTEQ-M-380-insulation-plate

Met de afgebeelde WALLTEQ M-380 insuFill isoleert u uw houtbouwelementen zoals buitenmuren, dak- en plafondelementen tot geveldriehoeken of speciale elementen volautomatisch.

De CNC-gestuurde multifunctionele brug positioneert het injectiepaneel precies boven het betreffende compartiment. Alle specificaties zoals positie, vorm en grootte worden in CAD opgeslagen en via een interface aan het inblaaspaneel doorgegeven.

✔ Weinmann, als onderdeel van de HOMAG Group, staat bekend om zijn geavanceerde technologieën die zorgen voor buitengewone precisie in prefab bouw.
✔ Onze oplossingen combineren geautomatiseerde processen en slimme software, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen voor uw bedrijf.
✔ OPTIMAT Group biedt u uitgebreide training, onderhoud en technische assistentie.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.