Zwitserse precisiemachine om kanten te frezen

FL Fleetwood
02/04/2024 - 17:52

Zwitserse precisiemachine om kanten te frezen

Zwitserse precisiemachine om kanten te frezen[RK1] 

 

Sinds dit jaar verdeelt Fleetwood exclusief in België de kantfreesmachine van het Zwitserse merk Hebor. Na een bedrijfsbezoek in Zwitsersland waren we eens te meer overtuigd van de absolute meerwaarde van deze handmachine voor onze Belgische interieurmakers. Lees meer.

 

Vele jaren werd de Hebor P-72 in ons land niet verdeeld. Daar komt nu dus gelukkig een einde aan. De eerste machines gingen inmiddels al uit de deur, met uiterst positieve reacties van onze veeleisende klanten. Wie eenmaal de P-72 gebruikt om kanten te frezen, is met een andere oplossing niet langer tevreden.

 

De kwaliteitslat ligt bij deze Zwitserse fabrikant bijzonder hoog. Zwitserse precisie! De stabiliteit en afwerking van deze kantfreesmachine is ongezien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze kantfreesmachine vormt de perfecte aanvulling op ons assortiment persen.

 

 

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.