De silicone van de toekomst: Parasilico AX

DN DL Chemicals nv
21/06/2024 - 16:40

De silicone van de toekomst: Parasilico AX

DL Chemicals lanceert de silicone voegkitten van de toekomst met de nieuwe PARASILICO AX productlijn. Deze nieuwe generatie siliconekitten op alcoxybasis bieden heel wat voordelen. 

Silicones op basis van alcoxy zijn MEKO-vrij en worden gekenmerkt door zeer lage emissies van VOS (Vluchtige Organische Stoffen). Daardoor worden deze types neutrale silicones beschouwd als minder schadelijk voor de gezondheid in vergelijking met de oximetypes. Bovendien zijn alcoxy kitten quasi geurloos: geen storende geuren zoals bij azijnzure silicones, wat het werk een stuk aangenamer maakt.

De nieuwe generatie alcoxy silicones zijn qua prestatie niet te vergelijken met de vroegere alcoxy kitten. De prestaties van de nieuwe generatie alcoxy silicones zijn minstens op hetzelfde niveau als hun tegenhangers op basis van oxime. 

  • Uitstekende hechting op de meest voorkomende materialen
  • Snelle velvorming en doorharding
  • Hoge elasticiteit
  • Uitstekende verwerkbaarheid
  • Ongelimiteerde kleurkeuze

Dankzij de ontwikkelingen in het eigen R&D labo kan DL Chemicals deze producten op alcoxy basis goedkoper aanbieden dan de tegenhangers op oxime basis.

Op vandaag worden al zes producten voorgesteld in de Parasilico AX lijn voor verschillende toepassingen. 

De nieuwe kitten worden bovendien verpakt in PCR (post-consumer recycled) kokers die bestaan uit 100% gerecycleerd materiaal

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.